Hemma till KALLA Svergie :D

Nu har jag landat, hemresan från Canada var hektiskt men flygresan gick bra och jag hade sånt enormt flyg att mitt flyg ifrån Frankfurt inte blev inställt.

Det var över 300flyg som var inställda den dagen jag skulle mellan landa i frankfurt, men jag hade TUUUR och hade redan innan jag klev på det planet att jag SKULLE meed :D

Nu är jag iallafall jag hemma, sjuukt kallt måste jag säga. Men känns underbart att få träffa min fantastiska familj och kan inte önska mig en bättre familj att få komma hem till.

Och alla fantastiska vännerna som väntade på mig här hemma :D<3 Lycka !

Idag ska vi fixa i ordning oss, packa ihop ALLA packet, inhandla den sista maten sen åker vi ut till Tumbo och firar Julen tillsammans med heela tjocka familjen och denna jul blir Mellanies första JUL :D UNDERBART !!! Var helt fantastiska att få se henne, hon har blivit såå stor och det finns ingen som kan bli så PERFEKT som henne<3

Nu väntas de packning och lite annat roligt som ska fixas innan Julafton som är i morgon:D
Känns heeelt konstigt att de är jul iMORGON:O

Får sätta igång lite julmusik så får jag nog in JULKÄNSLAN :D

HA en FANTASTISK JULHELG och TA hand om er!

Glöm aldrig att du är FANTASTISK <3

Lastweekend with A.

Fredagen blev det Duffs och Bio :D Jatte mysigt !! Vi sag Narnia i 3D. Mycket bra FILM! Den kan jag rekommendera.



Lordagen spenderade jag tillsammans med Amanda, vi hade fixat i ordning oss for att ga ut, precis nar vi ska ivag, blir allt installt och vi tog saken i egna hander, plockade fram allt gott vi kunde tanka oss, gick upp pa rummet och satt igang hoog musik och dansade,kollade roliga Youtubeklipp. SKATTADE och hade skit kul!

Jag kommer sakna dig Jatte mycket AMANDA! Isondags akte hon ivag till Cuba och hinner tyvarr inte traffa henne nogot mer forrens jag ska hem. men Amanda, Glom aldrig att du ar FANTASTISK och jag kommer alltid finns for dig! Du ar en enastaenda person och du fortjanar ALLT !!!<3
Lat aldrig nogon fa satt sig over dig, tro pa dig sjalv och om du kanner dig ensam, glom aldrig din fantastiska FAMILJ och dina vanner. Stooor KRAM om dig AMANDA<3 IloveYou





Sondagen
 vaknade jag upp med huvudvark, men det gick snabbt over, telefonen ringde, och efter 5minuter var jag pavag till Franci och Cindy.

Vi spelade xbox heela dagen, the Kinect. SJUUUKT roligt speel.
De var 2 olika spel ,
De ena var dar man skulle folja en person som dansade :D Meee LIKE!(MTV musik)
Man kunde battle varandra osv. SJUUUKT roligt!

De andra var Sport: Fotboll,friidrott,bowling,tennis,vollyboll,golf, pingis osv.

Vi delade in oss i lag och vi hade SJUKT roligt kan jag tala om. Slutade med att alla fick lana klader av Cindy och Franci for vi blev sa svettiga :D HAHA!!!

Idag tillbringar jag dagen tillsammans med Kayla,hon har blivit sjuk, men men, underbart med sallskap :D




Imorgon ar det jag som ska gora middag for hela familjen! Det blir flaskfile,svampsas,klyftpotatis och en stoor sallad. Hoppas det gillar det:D


5days LEFT..


-12 days left-

                                  




  • 12 dagar kvar och jag kanner att det kommer bli jobbigt att aka hem :( men samtidigt sa ar de positivt,betyder att jag har fatt fantastiska kontakter att halla kontakten med och som jag kan aka tillbaka till nar jag helst vill:)

    Sa jag ar mer an glad att det kommer bli jobbigt att aka hem, annars hade denna resa varit kanska vardelos.

    *OnskeLISTA*
    En sak som jag onskar mig av Tomten iar ar RIKTIGT bra saker till Ansiktet for att fa en battre HY !!
    Vill ha nogot som verkligen funkar :)





  • Iallafall, det jag har att saga idag ar att jag har bestamt mig att sluta med SOCKER. iallafall ni vet allt de dar ONODIGA!!


    De ska jag sluta med, sen kan man ju inte ra for att de rakar vara en bit socker i kaffet, men utover de sa ska jag gora det som kravs for att sluta med det.

    Inte for att jag tycker jag ar tjock, jag vill mest kanna mig mer bekvam och trygg i min egen kropp!

    Sa denna gong nar jag vill borja med det ska jag gora det for mig SJALV! ingen annan.

    Jag ser framemot att fa komma hem till Svergie igen, borja JOBBA, tjana PENGAR, borja PLUGGA och har saker att gora VARJE dag och som jag vet lonar sig i langden och kanna mig VIKTIG.

    Btw, jag har funderat pa att byta blogg. Vill den ska vara lite finare, andra texten ibland, annorlunda texter, iallafall lite forandring i mellan at :D ( omvaxling )


    Just
    NUUU laangtar jag tills FREDAG !!!
    Jag och AMANDA ska ivag och SHOPPA ,luncha tillsammans, jag ska gora NAGLAR och hon ska gora hennes fotter :P  bara vara vi 2 heeeela dagen :D JIPPI!!
    Sen blir det utgang !!!




    Live
    every Moment
    Laugh
    every day
    Love
    beyond worlds

Duffs,Fodelsedagsfest och Bilkaos:D

Hahaha, jag har haft en helt underbar helg :)



Ifredag akte vi och firade Ritchells nya jobb !! Grattis dar :D
Det var jag,sandra,ritch,mithell,francis och Carlos.

Sen akte vi hem, jag och kayla blev uppe sent, vi var inte varst trotta, so vi borjade en skrack film, vilket inte var en bra ide kan jag tala om. Kayla borjade med att skramma upp mig och gissa om jag fick henne att bli radd.
Slutade med att vi somnade md ljuset tant den natten :D HAHA!!!


I lordags vaknade vi klockan 1, klev upp och akte direkt och skulle hitta en klaning till mig infor lordagen STORA fest :D

Tillslut hittade vi en klaning till mig, mycket nojd :) Sen akte vi hem, at (frukost/lunch) sen blev de ducha,fixa haret,sminkning, fixa KAYLAS har, mala tanaglar, osv osv. Ni vet ;D


De var en nara slakting till oss som fyllde 50ar, so dom hade hyrt lokal och det var massor med trevlig folk och mycket SALSA musik:D meee like !!!














De bjod pa 3 ratters middag:

Cesarsallad :)

Kycklingfile m.Klyftpotatis och varma gronsaker:P


Glass med Jordgubbar:)MUUMS



*Buffe efterat med massor med Frukt,tartor, kakor och massor dar till :D



MUUMMSSS :D Smaskens!!!

Sen hade de en BAR som var gratis heeela kvallen so det passade bra :D
HAHA!!!Menar, nar man dansar sa mycket som jag dansar so kan de vara bra med gratis dricka :D :P
 


Jag hade en jatte trevlig kvall verkligen:)!!!


Jag har kommit sa monga manniskor nara har, sa de kommer bli TUFFT att aka hem :(<3
Men jag lovar, jag kommer komma tillbaka igen !! :)



SONDAGEN:

SNON
kom igar :D   -  Wiiihoooo!!!:D

Men nackdelen ar att har i Canada ar det MIIINST 2 bilolyckor om dagen nar de inte ar sno, so ni kan ju tanka er huuur monga bilolyckor jag sag igar, 6 st. Folk kunde ine ta sig upp for uppforsbackar, det var poliser,amulanser overallt !!!!!!

Fyyyy, det var inte kul! :((








Men annars so ALSKAR jag att snon MEER!!! :D

---------------------------------------------------------------------------------------------
- Antligen har den kommit hiiit  till CANADA oxa:D Wiiie - julkansla !!!!!!!<3----
Btw, jag moste visa en liten bild pa mitt onda finger som jag skar mig i for en vecka sedan :(( Var inte alls kul, men nu ar de battre, men ar konstigt att anvanda fingret nu nar jag inte anstrangt det pa en vecka :D

 UCH :((


Jag BEHANDLAR dig..

1Advent ar inte riktigt likadant som att fa fira de i Sverige kan jag ju tala om. :(

Men jag har bilderna framfor mig om hur vacker de ar i mitt hus dar hemma.
Julpyntat, nystadat, ljus tanda och traden ar fyllda med sno och om man tittar ut ser man massa vackra ljus tanda och tittar jag bakom mig ser jag en Karleksfull familj med ett hjarta av guld och jag kan inte se en underbarare plats att vara pa.

1 december.

Dagarna har i canada har varit so handelserika pa so monga satt.
Jag tror jag fatt en ny syster, min kusin Kayla. Jag ar sa glad att jag mott dig, jag ar so tacksam att vi kan dela samma tankar aven om vi inte kande varandra innan jag satt min fot har i canada.
Jag kan verkligen vara mig sjalv med dig, vi kan bada vara arliga mot varandra, vi blir osams men det bekraftar bara att vi tycker om varandra.
Stunder nar jag tycker saker borjar komma over mig, kliver du in i rummet och far mig att tycka att dom stora problemen blir smo helt plotsligt.

Nu ar de 19 dagar kvar tills jag satter min fot i Sverige igen, do kommer jag fa traffa min Unika,Varma,Karleksfulla familj igen. ( Jag laangtar och njuter av dessa dagar jag har kvar )

Idag ska jag Trana,ducha,laga mat och sen ska jag och kayla folja med och jobba ikvall.

Nu ska jag njuta och ta vara pa mina 19 dagar jag har kvar<3

En forandring pa RIKTIGT!



Klockan ar 23.00 , jag ligger och laser boken - Livet med mening av Lotta och Bengt.

Borjar bestamma mig for en forandring, MEN so kommer den forbannade negativa rosten fram och det knyter sig i magen pa mig.
Den sager : Skarp dig Kim, du kan bara vara lagom bra, fattar du val, din familj saknar dig lagom, inget markvardigt, dina drommar om dansen, - HALLO, vakna, du kan bara bli hyffast bra. Spelar ingen roll hur mycket du tranar so kommer du aldrig bli jatte snygg, visst , du ar fin, men inte sooo fin, Du kan fa en bra sjalvkansla, men inte sooo bra. Kom ner pa jorden KIM ( sager den forbanade lilla ROSTEN)

HALLO, vad haller jag pa med ???

Vad tillater jag mig sjalv tycka och tanka EGENTLIGEN?  Hur langt tanker jag mig latas trampas ner av mig sjalv?

Nu JAVLAR ar de NOG!!!

Denna gang ar det en FORANDRING pa RIKTIGT!!!

Det finns ingen som ar ett sa stort hinner an mig sjalv, Det ar jag som lagger krockben pa mig sjalv hela tiden.
Jag later manniskor trampa pa mig, ringer mamma och forklarar hur jag kanner, da borjar de kannas lite battre, men jag tycker fortfarande synd om mig sjalv. Hur javla illa det an later, men SHIT vad latt det ar att glomma bort att ALLT jag SJALV tillater mig ta till mig ar MITT JAVLA ANSVAR !!!

INGEN ANNANS !!!

Jag har 2 val

Ett liv dar jag jamt satter mig sjalv i centrum, tycker de mesta ar jobbigt,negativa tankar om de mesta, glad IBLAND. 

Eller

Ett liv dar jag vaknar upp med ett leende pa lapparna och ar forbannat TACKSAM over att jag ar JAG och ingen annan. Kan satta andra i centrum och vilja se en annan manniska vaxa oxa.
Positiv, forsoker se en losning i varje problem. Stark, glad, ARLIG, Jag tar ANSVAR over vad jag GOR,SAGER och TYCKER, Ser att jag inte ar PERFEKT men jobbar pa det VARJE dag, jag inser att jag ar kurvig, jag har inte ett MEDIA ansikte, Men jag ar FANTASTISK anda !!!!

--->Jag valjer ett liv dar jag vaknar upp med ett leende pa lapparna<---

Jag alskar mig sjalv rakt i genom for den jag ar, och jag ar TACKSAM for att jag inte lever nogon annans liv !!

Take it, or leave it. Om du inte vill vara min van, so ar de ditt problem.

Jag har lange varit radd att vara arlig mot mannsikor.
Om nogon fragar mig:
-Vad tycker du om den har trojan ?
- EHH (tycker det inte passar henne) Svarar : jatte fin !

Men vad ar meningen med det ?

Vill personen som fragar inte hora sanningen, so borde hon inte fragat, eller hur ?

Jag kommer borja denna DAG med att vara arlig. For om du kanner mig tillracklig bra, so vet du att jag vill ditt BASTA oavsett vem du ar, darfor vet du att om jag inte gillar den trojan pa dig so vet du att jag ALSKAR dig anda!!

Jag behandlar dig so som jag vill att du ska behandla mig.




Spegeln nasta..


RSS 2.0